jag gillar vårat badkaaaaar

jag ääälskar att bada, alltås jag vet inte, speciellt när man fryser, då är det himelsk. varmt och skönt, skulle kunna ligga där i timmar!! PLUS att det går att bubbla OCH att det är lite myyysig belysning i! MEN en sak jag måste börja med är skummmmm. oj, det skulle va nice. Värme, bubbel, ljus och skum. mmmhmhmm

Jag bada i över en timme igår, jag somna. Vakna rätt fint utvilad.
bubbel, bubbel, bubbel.


Härrrå, ska bada nu för den delen. :p

vet ni vad?

Jag skulle bara vilja kasta ut ALLT i min garderob och köpa mig nya kläder. Börja om helt från början. Har nog inget som jag verkligen gillar att använda. En helt ny garderob. Det skulle jag inte säga nej till. Är så trött på att jag har. Det är så mycket där inne som jag inte använder och alldrig kommer göra heller, och dom är typ oanvända. Nu vet ni!!!!!!! Nej men det skulle va kul med massa nytt som jag faktiskt gillar!!

sovmorgon

Det är ett fint ord, mitt favoritord för tillfälllet faktiskt.. det kommer så naturligt när man säger det, sovmorgon. Väldigt vackert, sovmorgon <3

varför sluta jag lyssna på dom?


Jag har intagit något slags depp mode. Det suger, allt suger. Vill inte. Ingenting. Blir väl bra om några år känns det som.

Ändrade mig, så jag börja om


liten bild hej. tog den med mobilen. yep

LIGHTS




WOW. Är besatt av hennes aucustiska versioner, dom vanliga också för den delen, men dom auckustiska e bättre. Vill kunna spela som henne, sjunga som henne, se ut som henne, yeah.

addicted

Jag är beroende av serier, har tittat serie efter serie, säsång efter säsång. Sitter i nuläget och väntar på att sex serier ska släppa fler program.. Im hooked., Och när jag väntar letar jag på en ny serie. Så sex serier and still counting I think.





Dear god.

heeh

Vi vakna en kvart innan mamma och pappa kom hem.. Vi han städa bort festen, victory is ours.

hahahehehahhawehehehe

RSS 2.0