hej

Bra uppdatering Karro, klappar mig på axeln faktiskt! Närå men jag har inte gjort så mycket i veckan, s2 igår vilket va off tha hook! Massor med kul! Höstlovet börjar imorgon och jag är överlycklig! Vet inte riktigt vad jag ska göra men något hittar jag då på, ska i alla fall ut på krogen!
hej!

Dessutom vill jag inte att min blogg ska va en "idag gjorde jag det här" blogg. Och eftersom jag saknar fantasi till något annat så blir det inget av :P

I KVÄLL, I KVÄLL, I KVÄLL, I KVÄLL, I KVÄLL!!!!

snaaaart lov!

Har vart lite deprimerad? den senaste veckan, kan väl inte påstå att det är helt okej nu heller men liiiite!
Känns verkligen som om jag behöver festen imorgon, krogen på lördag och lov nästa vecka. Allt där mellan får jag stå ut med! Snart lov Snart lov Snart lov Snart lov Snart lov!!!

pretty cool ändå

lite smått passande ikväll

It's not okay not to be okay

varför kan man inte bara va glad varje sekund varje dag. skulle göra allt mycket bättre. hatar att känna att något inte är okej, och man kan inte göra något åt det. vill bara va glá. i alla fall att man kännde att allt det som är bra trumfar allt som inte är det. skulle sitta fint. jag är rätt bra på att spela som om ALLT är bra. vilket det aldrig är.


men oj. hej.

snacccks

Idag har jag inte gjort nååååågt alls förutom att hämta bilen hos bror och fika hos mormor... går inte att inte fika när man är där, hur säger man nej till mormor liksom?? åå en kaka räcker ju absolut INTE!

Är det det gammla människor gör? Fikar alla sina hundra olika fikabröd och kakor. Och bjuder barnbarnen tills dom spyr. Tror det. Det ska då jag göra när jag är pensionär,  fika, fika och FIKA. varje dag!!

todaayyyyyy

bilen till skolan
skolan
burgare hos thilda
bullförsäljning
skjutsa hem kömpisar
hemma
någon tugga kebaba
datorn
detta inlägg

GODNATT!

gr8 m8s

Veckan har precis börja och jag längtar till helgen.. Jag vet inte riktigt hur jag dansa i lördags, men jag har träningsvärk. Vet inte vad som hände men va väl lite galen kanske. Men det va lungt den bästa krogkvällen, hade sjukt kul, behövde det, kan fan nästan leva på det på flere veckor meeeeen vill ut i helgen igen.. ska försöka skrapa ihop lite pengar bara! åhåhåh roligt roligt!!


Annars så äre galäät skönt med körkort!! Sicken frihet att kunna ta bilen dit man vill utan att fråga mamma! höhö

KROGA

IKVÄLL SKA VI UT!!!!!!!
JAG TÄNKER FIRA EMMIE OCH MITT KÖRKORT!
Ha en fin kväll vänner, det tänker jag ha!


en av två

Teoriprovet är UR VÄRLDEN!! måste sett retarded ut när jag gick där för mig själv och log som en galning. Det är över nu, en del kvar bara. Trodde aldrig att jag skulle säga detta men är fan lite taggad. Ber till gud att det går bra. hej

du e mina drömmar, du e den som aldrig säger nej


jag är verkligen beroende av musik som aldrig förr!
vill ha musik i örona varje vanken minut.

TITTA PÅ DEN!


den ser fan inte verklig ut. nästan så att den är för söt för att va söt. hoppas det va begripligt. bra . hejdå . puss

mkej

hej hörrni! är på bättre humör idag. hehe. Thilda och Kajsa va här igår, Thilda och jag baka bullar, Kajsa titta på. Behövde nog umgås med mina pluppisar lite känner jag såhär i efterhand! Annars så händer det nog inte såå mycket mer idag och imorgon för den delen. Ska plugga, plugga och plugga lite till har jag tänkt.,

Titta på idol gjorde vi också!Klart bäst igår.
RSS 2.0