nämen jusste, bloggen

Det har väl hänt en hel del skulle jag tro sen sist. Har inte riktigt haft lust att blogga bara. Det blir bättre efter P&L!! Då har jag definitivt något att skriva om. Och eftersom att ni som läser min blogg, dom flesta i alla fall ska på peace så vill jag bara hälsa att vi ses där!!!!!!!!!!!  Fulla och glada :P:P

hellu

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva, men har haft en brais vecka! Soltorgsfest i Tisdags, parkhäng och klin (i typ 5 minuter) i Fredags, pjamas party i Lördags och IDAG brännboll. Och imorgon kickar vi igång studentveckan! HÖR NI?! STUDENT VECKAN! Tillåt mig att hoppa av glädje, allt kommer bli så braaaa!! Det har då varit det hittils och har svårt att se att det kommer bli sämre. *peppar peppar ta i trä*.

Trodde jag hade mer bilder än vad jag faktiskt har sen kvällarna, därför blir det inga bilder i detta inlägg :(
Ska bära med mig kameran VARJE dag från och med NU!

Det här är så snyggt så att jag dör. Snygga jävla armar!

lite sammanfattning kanske

HEJ!
Har varit för trött och bakis för att orka skriva något men nu är jag häääär!

Jag har verkligen haft världens bästa vecka förra veckan på cypern! Det roligaste jag gjort. Vafan, sol, bad, alkohol, vänner, dans, galenskaper i det stora hela gjorde det så otroligt bra! Jag vill dit igen, NU!

Har varit på sista Soltorgsfesten NÅGONSIN också, det va grymt, allt jag kan säga! Kommer sakna allt så sjukt mycket sen!

Det va det i stooora drag. Hejs!
RSS 2.0