.

And we're off to London

nuff said!

titta va jag hitta

Vill vara där igen! åh gud va bra dom vaaaa!

ska försöka leva efter den meningen från och med nu

kärleksrevolt från alla vi som synat dom som försökt tysta våran sång
Idag är jag på bra humör. Ska åka till Emma och käka lite pizza och spela speeeel med flickorna snart!

hej påå er

I helgen vare melodifestivalen, och OJOJ va vi skrek när Loreen van, i alla fall jag. Tror att grannarna vet va vi gjorde, volymen va väl lite hög kanskeee! SEN spela vi Med Andra Ord, alltid lika kul, fungerar med vilka men än är, och var man än är!!
I Måndags va det frilufsdag, första och troligen sista :( gången för i år jag tog på brädan. Men visst fan hade jag, Bettan och Maja det bra i backe, och vid toppstugan med steeekande sol!

Mer har det inte hänt i vecka, förutom att jag har panik över skolan och allt jag måste göra. Ett pass på gymmer på en och en halv timme han jag med idag dock!

JAAAAAAA, såååå kul inlägg hade jag att komma med idag!
puss på er.

lite musik bara

Rätt fin blandning på dom där du.

ey

IDAG har jag och Emma varit ute och lämnat CV till alla jävla butiker man kan hitta i Borlänge, nästan i alla fall. Nu kan vi inte annat än att vänta på svar. SEN kötta jag på gymmet i en och en halv timme. Känns helt okej nu faktiskt. Vad jag ska göra nu vet jag inte, kanske skriva engelska? eller kanske inte. vi får se då. Ska ta en dusch, inte ett bad, en dusch.

Nu har jag beställt studentklänning!Hoppas veeeeerkligen att jag passar i den nuu. Orkar inte fixa en stor bild. Kankse är bra, så att inte alla som inte sett den ser precis hur den ser ut.

You can’t want something that bad if you aren’t willing to work for it.

Har fan bestämt mig för att det är värt att arbeta för. Nu ska jag fan ändra på saker och ting.

Bra lov, riktigt bra.

Sitter nu här sista kvällen på lovet. Kan ju inte annat än säga att det har varit jäävligt bra! Tallin och så Ludvika igår. Hade verkligen så sjukt kul igår. Va kul att vara någon stans där ingen känner en och att faktiskt se något nytt!  SåTACK Bettan för inbjudan!!
Fy fan va jag älskar mina vänner. Puss på er!
Annars så blir det ett skriftlig kontrakt imorgon (thilda). Ingen utgång förens efter London. Är ju bara två helger så det lär säker gå braaa!

Tallinn!!


Fy fan va kul vi har haft! Vet inte ens vart jag ska börja. Men alla vi åkte dit med va ashärliga, dom vi träffa där va minst lika härliga. Tror vi har druckit alkohol som aldrig förr. Käkat världens godaste laxrätt. Dansat och ramlat ett x antal gånger. Havets vågor och alkohol går bra ihop om man just vill ramla. Vi sov fem i en fyrahytt. Och vi fick kanske totalt 7 timmars sömn på två nätter. Varit allmänt fula. Därav att ni bara får en bild. Ni får be snällt om ni vill se fler. Eller om ja jag kankse kan bjuda på några härlig av mig. Va ju nästan bara jag som va ful, på bild i alla fall. Kan väl egentligen skriva hur mycket som helst men tror det räker dääär!
RSS 2.0