hej

Har haft en bra dag idag. Första dagen på AF kursen och det verkar faktiskt kul ändå! Ledarna är härliga och det känns som om det kommer bli fyra bra veckor. Vi slutade vid två och drog oss till Emma en snabbis innan hon drar tillbaka till Gävle. Kom hem och tog oss en löprunda, laga mat och jag la mig i badet!!!! Känns skönt att gå och lägga sig idag! Hemst men har inte gjort så här mycket på länge.... Skönt att ha något att göra. 
 
Och så ett litet sidodspå. Förra veckan när jag och Sandra va och sprang gick vi i på Ica i träningskläder och köpte godis och snus, på pappas kommando.. Så resten av vägen sprang vi med en godispåse pch snus i handen. Idag när vi stod och gjort kyckligsallad så skulle sandra åka iväg och köpa sallande (haha) för någon sådan hade vi inte. Pappa ville ha godis. Så när vi försöker se nyttiga ut slutar det alltid med godis till pappa. Vet inte alls varför jag kännde för att skiva det här, men det gjorde jag :)  

Fint

 
Ledsam men ändå så sjukt fin text, O
och så läser man den med melondin i huvudet. Så jäkla fin bara. 

häj

Intresseklubben antecknar

Men varje gång jag tar ett tuggumi så nyser jag. Varje gång. Så länge dom är starka så klart. Inte så att jag nyser av frukt tuggumin utan stark mint är det som orsakar detta. 

Intresseklubben antecknar

Men varje gång jag tar ett tuggummi så nyser jag. Varje gång. Så länge dom är starka så klart. Inte så att jag nyser av frukt tuggumin utan stark mint är det som orsakar detta. 

förlåt, men lite kul är det

Upp och ner, men mest ner

Världen är så underbar

Här sitter jag i våran nya sittpuff i nya mössan

Want someone like this in my life, yep.

You think I'm pretty without any make-up on
You think I'm funny when I tell the punch line wrong
I know you get me, so I let my walls come down
 
Before you met me I was alright but things were kinda heavy
You brought me to life now every February
You'll be my Valentine

Could I?

 
People: You've changed.
                                Me: Well i couldn't stay a sperm forever could i.
RSS 2.0