Humor på hög nivå?

ÅH HERRE GUD

Man kan vinna biljetter till Hollywood där man får se en konsert med taylor Swift OCH se Ellen DeGenneres Show MED Taylor Swift som gäst! GISSA OM JAG SKA VA MED OCH TÄVLA; JA! Hon är min idol. Tänk om man skulle vinna, jag skulle fan kissa på mig. Åh vill det här mer än något annat nu!! Snälla låt mig vinna! Snälla, Snälla, Snälla och snälla!
 
 
OCH då har hon släppt ett nytt album, åh my love! <3<3<3<3<3<3

Den vill jag ha också!!!!

ge mig.... nu

 
 
 
 
 
Bra att jag inte fick till stora bilder. Men jag vill ha allt!

Någon sådant vill jag tatuera på mina armar, eller arm. Snyggt tycker jag.

 

Bra dagar

Har haft en Jäääättebra helg!!! Måste bara berätta! I fredags va vi ut på etageeee, gay-kväll va det oksååå. hehe. Fan va kul vi hade. Prata med ashärligt folk gjorde jag också! Tack, José, Sandra och Camilla alltså! Längtar typ till nästa års gay-kväll. 
 
I Lördags va det s2 som gällde. Träffa lite gamla TV3are och soltorgare. Sjukt kul! Det va bara roligt. Fick med mig Thula hem också. Fan va hon kan prata om hon vill, eller ja jag också för den delen! 
 
Det va det. Hade bajskul båda kvällarna.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jag vill ju

Åhhhhhh, vill blogga, känns som om det är asmycket jag skulle vilja få ur mig men nej. Har ingen insperation direkt. Hoppas det blir bättre, tycker det är kul att bara blogga för min egen skull om inte annat! Vad är det du vill få ut Karro, tänk, och skriv! 

hahah såå skön låt

 

aaaaw :(

 
RSS 2.0