fy fan.

Hatar när jag blir nervös eller bara obekväm i en situation som egentligen inte är så farlig. Då skiter sig allt, vilket det känns som om det har gjort nu. Skulle för fan bara ha sagt hej eller något. Hur jävla svår är det. Kanske bara jag som gör en stor grej av det. Men just nu mår jag fan inte bra. Kanske för att det va kört redan innan och det blev inte bättre idag direkt. 

Sandra?

Varför vill du att jag uppdaterar bloggen, du vet ju ändå ALLT som händer i mitt liv.
 

"Uppdatera bloggen kvinna!!" sa Sandra. "Okej då" säger jag.

Vad har hänt. Inget :) 
 
Nej men förra helgen hände det väl en del. Grappa både Fredag och Lördag. Va helt okej! Thulda va hemma från Umeåå, så det va roligt. På lördagen bestämde vi oss för att efterfesta också, så  jag, Ludde och Kajsa, åkte till Gustafs och tog en tequila shot. Eller kan inte säga att jag gjode det direkt. Sen titta vi på Maria och Mindy bff. JÄVLAR vilken efterferree! Men i sora hela va hä en bra helg! 
 
Igår, Onsdag va jag och Malin ute på skotrarna. Blev en bra lång vända. AS KUL! Grilla korv gjorde vi också. Önskar att vi alla kunde göra det! 
 
 
 

Kind of true

w.o.w

Bra början på Februari

 
 
 
 
 
Ja men som sagt, jag och Sandra åkte till Gävle i torsdags! Det va fan as roligt på Mingel & Bar, där gayfesten va. Vi dansade, satt och sncka med folk och drack en öl eller två. Förfesten va trevlig den också!. Jag vill dit igen!!! 
 
 
Sen va det ju hemmafest hos oss (WHOPA) på lördagen när vi kom hem. Va roligt det med. Ludde, Camilla, José, Malin, Kajsa, Sandra och jag va där från början sen kom det lite mer folk. Som inte är värda att nämna, hähä, nä då. Vi tog lite bilder tänkte lägga ut några tills jag titta på dom precis. Internet mår bättre av att dom stannar där dom är :))
 
 

Skönt att komma bort

Sitter för tillfället i Emmas lägenhet i Gävle. Hon är bortaaa, men jag och Sandra klarar oss fin fint. Hon är väl hemma snart. Då ska vi göra oss iordning för stan. Ska köpa turkisk peppar och göra mina egna turkis peppar shots!!!!!! GOTT! För ja, ikväll ska vi ut. Vi ska till och med ut på en gayklubb, yeah. Vi får se hur det blir. Är ju inte så jättestort här, inte så att man kan jämföra med el Stockholmo. Men det ska bli kul att se något nytt!
RSS 2.0