MÅSTE SE ICONA POP LIVE!

 
 
Blir nog Bråvalla i sommar

och...... så lite mer musik!

 
 
Den här är ju fruktansvärt bra! Videon är grym också! 

NÄÄÄÄEEEEJ

Jag drömde att jag va gravid inatt. Och jag grät och grät för att jag inte ville ha en bebis. TACK gud för att det va en dröm, inte för att det skulle va så stor chans att det va på diktigt. Men ändå, lättnaden när man vaknar. 

ONE DIREKTIOOOOOOON!

 
NEJ, har inte blivit ett One Direktion freak. Tycker bara att den här låten är grymt fin! Den är så söt så man får hål i tänderna men ändå gillar jag den. Kanske är i filmer jag inte tål när det blir för gulligt, som dom flesta vet. När det är musik är det okej!

På bra humör idag

 
Har bara en bra känsla i kroppen idag. Vet ej varför. Kanske är för att jag är käääär. hahaha fan va FULT, använder man ens order kär, gillar någon kankse är bättre. (Gud så personligt det blev) Men kom ihåg den här känslan framtida jag! 

Måste hitta såna här!!

 
Den som hittar dom här till mig är bäst, bäst helt enkelt!

Igår kväll

 
 
 
 
 
 
 
 
Va lite av en Välkommen hem fest för Kajsa, och hejdå fest för Thulda igår! Förfesten va jättekul som vanligt! Men Borlänge har väl inte så mycket att bjuda på längre.. 
 

!!!!!

Jag måste verkligen börja uppdatera mer, note to my self. Jag gjorde ju den här bloggen för att jag skulle kunna gå tillbaka och läsa den när jag är äldre och komma ihåg det jag gjorde då. Men om det ska fungera så måste jag börja skriva när jag gör något kul, eller bara något händer som är värt att komma ihåg. Måste börja försöka ta bilder och lägga upp dom här också. Blir ännu roligare då. GÖR DET HÄR NU KARRO! Tänk va kul och läsa när du blir äldre. 

Den här snyggingen har jag beställt hem!

 
 
RSS 2.0