help

På tal om att jag behöver avreagera mig på något. Vill verkligen ha en gitarr, tror det skulle hjälpa mig att lugna nerverna. Plus att jag saknar gitarrspelandet!
Har ett par stycke jag funderar på, skulle va snällt om ni 2 följare jag har, hjälper mig att välja! 
 
 
 
 
 
Svart är ju alltid snyggt och det passar bar till mitt rum men dom träfärgde va snygga dem med. aaah help me!
 
 

Ordbajs

Hej på er. Har egentligen inget speciellt att skriva men kände för att skriva av mig lite bara!
Har haft två sega veckor här i Sundsvall och det har bara känts som om jag har flytit med allt. Har känt mig lite avrubbad på känslor senaste tiden. Har känt mig rätt ensam också. Och allt har bara snurrat runt i skallen på mig. Känns som om jag behöver något jag kan avreagera mig på!
 
Hur som helst så är det grymt mycket snö här nu. Snöar fan två decimeter på tre timmar. Jag gillar't!! Fint är det också, massa pudersnö. Tror jag ska ha på mig vinterkläderna ikväll och gå ut och slänga mig i lite snöhögar.
 
Har skrivit en tenta idag också, den svåraste och största hittils. Gick bättre än förväntat men tror inte jag klarar den. Får väl skylla mig själv eftersom jag inte plugga under jul :))
 
På söndag drar vi till Vemdalen och Skiweek också! Grymt taggad inför det. Får bli en uppdatering om det när jag kommer hem :) Ska ta bilder har jag tänkt också. Önska mig lycka till! Hejsvejs. 
 
 

Lägenheten

 
 
 
 
 
SÅHÄR bor jag numera! Trivs sjukt bra redan nu. Men kommer bli ännu bättre när jag får upp lite mer saker på väggarna. Kom och hälsa på vettja!
 
 
 
 

Vinter '13

Nu sitter jag själv här i min nya lägenhet! Hade det verkligen superbra hemma. Tillbringade min tid hemma i hela två veckor. Känns som om jag hann med en massa saker. Träffade sjukt saknade kompisar och släktingar, åt som aldrig förr :)), firade nyår, firade jul och så vidare. Får bli ett par bilder på lite olika grejer!  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
RSS 2.0