fint hä

snart placerar vi oss ute i en fin park med lite dricka och inväntar insläppet på S2! Ser ut som om kvällen kommer bli totalt underbart fin också! Ska försöka ta det lungt, försöka. För imorgon drar det iväg mot Grekland och en milslång strand, om inte längre!! Ojojoj vilken vecka det kommer bli!! :D

nej, måste väl dra mig till  bussen snart. Vi ses och hörs när vi ses och hörs mina vänner. Jag kommet väl sakna er en aning kankse. Ha det brå!
HEJDÅÅÅÅ!!!!!

barbecue

ikväll är det grillning som gäller. Hela gänget drar sig till kajsa, för mat och allt där till :) Kommer bli en as bra kväll känner jag på mig. Vi har då aldrig tråkigt när  vi är tillsammans!! En jädra bra start på lovet och bättre blir det!! :D

inte lång tid kvar nu.

ett lite gladare inlägg!

helgen har vart hel bra!! Med bio, som för övrigt var as bra!! Skadade inte att Pattinson var skit snygg heller! En cider på skrubben med camilla och sandra! Har cyklat lite på min cyckel också! :D (trots punka). Marknad med vänner, glass, rostade mandlar!!!! Rostade mandlar är den ända anledningen till att jag går på marknader, och för att titta på alla snygga Justin Biber T-shirts som går att köpa! :D synd att vädert har vart åt helvette bara.....................................................

Idag har jag sovmorgon lääänge. ska snart dra mig till Thilda för lite sällskap till bussen i det fina vädret. Dagen är kort och snart är jag hemma igen! :D och har massa att se fram emot nu i veckan!!

snartsnartsnartsnartsnartsnart!!!

vid den här tiden om precis en vecka sitter vi på flyget påväg till grekland. jag lägtar så sjuuuukt mycket så det är helt sjukt.

och jag är så skoltrött så jag skulle kunna spy på skiten. därför tycker jag att den här veckan kan gå snaabbbt så att vi kan få lite ledighet!! alltså oj vad jag längtar!

you know how the time flies, only yesterday was the time of our lives


det är inte så kul att jämföra de kläder jag vill ha och de kläder jag faktiskt har.................

hej mamma

hahahah mamma läser min blogg. inget får man då ha för sig själv..

-----------

meen wuäähhhhhhhhhhhhhhhhhhh på allt just nu.

18 år e jag nu


och redo för kvällen!!

helt O K

har vart ensam hemma heela dagen!!
håller på att göra mig klar inför kvällen!
snart kommer Thilda och Sabina för lite förfest till förfesten.
sen darar vi till josés hus! allra sist bär det av till flamman.
(kanske lite efterfest på det hala också :D)
en helt okej dag!

ge mig

Skulle väl inte säga nej om någon fick för sig att ge mig tröjan och shortsen..
Får däreomt lite ångest över att alla på lookbook är så sjukt smala.... men kläderna är det inget fel på!!!

min


har hittat mig ett intresse, en fin bild, några fina ord och tadaaa (:P).

tja

är hemma och är sjuk idag.. tänkte vila upp mig ordentligt så att jag är frisk dom närmaste veckorna! skulle ju vara skandal om jag blev sjuk liksom!

hejdå

mina favorit killar..


..Ben & Jerry. tack för att ni finns! ovh tack för skapandet av Chocolate Fudge Brownie!

lite nyttlite blandad kompott. köpte ju till och med en kjol idag. men behövde lite nya kleder till Greklan och sommar'n! :)

Soltorgsfezt

ooooooohh akta er för maja, hon ser lite seneaky ut!

Söt kanske?

Alltid samma visa....................

snygg kajsa på g!

hej

aaaaw


Kan väl vara några av dom roligaste och fulaste bilder jag någonsin har sett :)

bara lite ordbajs.

idag har jag mått förvånansvärt bra! har däremot träningsvärk i mina lår av all dans (aka hoppande) igår. Och när jag vaknade i morse hade jag ungefär tre påsar under ögona. påsar på påsarna typ. men det va det värt! vi åkte taxi hem igår också!! lite status på det!

men nu sååå längtar jag till nästa vecka.
körlektion!
hagafets!
Middag med tjejerna! OCH
krogdebut!! :D

men den här helgen behöver inte gå snabbt för det. känns som om jag måste vila upp mig en hel del för att oooorka med alla bravader nästa vecka!
RSS 2.0