bad bad bad update mmmhm

okeeeeeeej. har varit riktigt dålig uppdatering senaste tiden. men har inte direkt haft något att säga. förutom att jag har haft två riktigt kul kvällar den här helgen!!

hoppas att suget till bloggandet kommer tillbaka innom snar framtid, men det tror jag :)
hör väl av mig här igen när jag har något kul att visa eller säga!

stay tuned!

inte för att skryta

men här har ni reslutaten sen laserdome igår ;););)

jag är väl T-Rex..har köpt mig en hatt


och en ny tröja för den delen. dom går bra ihop :)

o t h


klar med säsång 8!!!
hoppas på säsång 9 snart!!
den sista någooooonsin..
ett kapitel av mitt liv är då slut.
för alltid...

nämen tänk om man passade i detta

RRrrrock onhar tagit hem lite frääna kameraappar till mobilen min. exempel den ovan, inte frän men gillar färgerna, kändes som om bloggen behövde lite färg. nej men coola effekter, dags att vi börjar ta lite kort nuråå  :)))))))

same old, same old.

har vart på körskolan varje dag denna vecka, förutom måndag då. Ett antal timmar varje dag har det blitt. nu jävlar är det pågång (nästan). fullbokat till slutet av augusti men efter det så är det på G! :)

cute owlie.I'm half asleep but my world is awake.

Har suttit hemma dom två senaste dagarna, och för det mesta har jag suttit och dagdrömt. Gillar mina dagdrömmar, men ändå inte.. Mår bättre av dom när jag väl sitter och tänker, men sedan inte såååå bra när jag slutat. Då blir man deprimerad över hur livet absolut inte för en sekund ser ut som man vill att det ska.

tycker inte att det borde va så svårt att säga vad man tycker, säga ifrån, berätta hur man känner, hur man mår, berätta hemligheter, något ingen vet ni vet, kunna prata om såna saker som bara etsar sig fast på hjärnan som man bara mår dåligt av att tänka på.. Och kunna göra saker man vill göra, va med den man gillar, skricka åt dom man ogillar.

mm, drömmar, dom borde inte finnas. blääääe.

låter som om jag hatar mitt liv helt totalt just nu, det gör jag inte. men känns som om en hel del kunde va några tusen gånger bättre bara.

what are words, if you don't mean them.

suuuunshiine!

gårdagen bestod av sol, i gläcken med malin och sandra!!
Idag består av sol, på vår lillaa ryds camping (båt :P) med familjen!
en glass i torsång ska vi nog hinna med också.

nej mer än så sitter jag inte här idag.

zeeez!

Hard
Hard - Rebecca & Fiona

sitter och peppear för harry potter!!
GE LÅTEN EN CHANS!! tänk er själva på en stor jävla club, vita lampor som blinkar och en jävla massa folk som dansar! ställer upp och dansa med lite. låten är genast mycker bättre då!

lite av en favorit!

IDAAAAAG

idag har jag gått i mina sovkläder heeeela dagen, planerar inte på att byta kläder heller om inte något väldigt intressant ska göras utanför lägennheten :)
har haft näsan i i teoriböckerna ett x antal timmar, hoppas på att lite har fastnat.
OCH vi har bokat biljetter till göteborg i augusti :D:D vilket kommer bli sinnessjukt kul!

mer än så blir det nog inte idag. om inte en film eller något!

ha dä!

fin kväll i säter!!
P&L pics


hahah, alla bilder är ju uppe på facebook redan, men ni får några här också! jävligt bra vecka vare, längtar redan till nästa år...

the ring 2

usch, jag och thilda bunkra upp oss med chips å cola och titta på film. the ring 2, dö! dagsljus och jag skrek, alltså skrek... herrejävlar (thilda också för den delen). om dom vill få en att dö i förtid så lyckas dom, va SÅÅ nära på att få hjärtinfarkt eller något :) Annars så va resten av filmerna också bra, och the big bang theory, vi han med en hel del! (noooo lifers).

sällskapsspel och elgiganten han vi med på dan också!

men tack kompis för en väligt givande dag!!!


annars en väldigt snygg tatuering jag digggggar!

<3

(ni som läser detta som inte fått sms av mig kan väl va gullig att skicka namn till 070-0907579 :P)

levande död.

okej är inte så illa som rubriken säger. MEN är sjuk, trött, ont i huvudet, ont i ögonen. Fast för veckan som har varit har det varit värt det!!! ska kurirera mig dom närmaste dagarna sen är jag på hugget igen!

ni ska få lite bildet från p&l tänkte jag, tog run 300 stycken. vissa snygga, vissa mindre snygga. ni får en blandad kopott! :D imorgon....... eftersom det inte går att ladda upp bilder nu tydligen, är väl lite arg nu. om det inte går imorrn så blir jag nog lite rasande.

känndes kul att göra ett till inlägg utan bild.. nej. blä. fan va tråkigt! specillt när man har bilder man vill lägga ut :D:D:D:D
RSS 2.0