?

Otroligt bra uppdatering

jag har väl inte så mycket att säga kanske. ska bli skönt med lite ledighet känner jag :)) annars så gillar jag vädret, tycker det är skönt ute. mmmm. va väl det.. hahah uschhhhh. ni kan få ett litet citat av mig senare istället, snart efter det här inlägget, som har handlat om ingenting, gör fortfarande inte. kansek sätter punkt där då. aa gör nog så PUNKt.

Finding Neverland


om ni inte har sett den, se den. Ni MÅSTE!

we will never be anything but loud


hagafest nästa!

rösten, texten, så gott som allt faktiskt <3

FINALLY


Sitter här i pjamas med min älskade gitarr och nya strängar!

blev!

TACK Thilda, ordet vart hemsöker mig... kommer inte bli en normal människa.

radio 1

radio 1, en radiokanal utan musik. bara prat.
ALLTSÅ JA, äntligen. mitt liv är fullbordat. va bara radio 1 som saknades.

some changes

lovade mig själv när jag startade denna bloggh att inte bara vara en "vad har jag gjort idag blogg".. har väl inte följt det allt för mycket.
därför ska ni få lite tankar, mina tankar. Åsikter hit och dit. om allt möljigt. ska försöka hitta på något någorlunnda intressant att skriva om!

tyckte han va helt okej bra.

:)

Hade en finfin fredag med vänner och cykling och chillning under ett blommande äppelträd!
Idag ska jag till Gustafs! Har saknat min kajsa och min emmie en aning. Därför tänkte jag åka dit :P:P

To you I'll give the world.

im alive

hejhehj! jag inte haft så mycket att säga som senaste dagarna, inte de närmaste dagarana som kommer heller för den delen, men ska försöka uppdatera liite mer!

har ändrat bloggdesignen också som ni kankse ser, tyckte det va kul :)  meeen ska fixa en annan header nu i helgen!
Annars va det väl inte så mycket mer för tillfället!

im a gleek. låten är från glee och jag tycker den är fin :))

hjärteskärande.......

sitter och spelar gitarr, får in ett bra flyt. måste stämma gitarren, frågar pappa om hjälp (:P), han stämmer, en sträng går av. det gjorde ont i hjärtat. jag som inte spelat på länge och nu var jag jävligt sugen bara för det..... hittat en bra låt att spela gjorde jag också.

bry er inte om mitt feta hår :P

-
MAMMA KOM PRECIS HEM MED BRÄNDA MANDLAR TILL MIG!! Jag tackar och äter!

lord help me.

mina timmar på spotify to precis slut 0_o
hjälp.

gonna move like a freak.

kläder till tisdag fixaaaat, och nu är jag PÄPP som fan!!
-

rätt så snyygt.

-
Den som fixar tröjan, och shortsen för den delen får en kram? av mig :)
tänker på P&L gör jag också när jag ser dom här kläderna!

jordbubbar

-
skulle vilja nypa tag i tungan, vet inte men kändes frästande på just det här kortet :)

TACK solen!!

Har haft den bästa dagen på länge, tack vare min fina vän och bästa vädret någoooonsin.
Att kunna cykla med shorts och t-shirt efter man tagit sitt första dopp känns helt ok. Hela dagen har vi ägnat åt solen och våra cyklar. Fler dagar som denna tack, då blir karro gláa. Längtar som aldrig förr till sommaren just nu!! ÅHHAHHAåH alla kvällar ska vara som den här!
-
-

Jag skämtar inte!

Kan inte sluta snurra på mitt hår. Blir galen. Ligger och snurrar i en timme innan jag kan somna. Det första jag gör när jag vaknar är att snurra på håret. Och det är ingen stopp där emellan.. Skulle vara intressant att veta hur många timmar av mitt liv jag har ägnat åt att snurra på det här förbannade håret!! Ont i armarna får jag också :P:P

hehe


är på bättre humör idag, kan bero på att jag snart drar mig till säter och firar sara och elin!! blir etage efter också, tjejerna har blivit storaaA. :):)
-
kläderna jag har på mig får ni se också, hahaha. ja. känndes lite konstigt.
-
men nu har jag brottom, ha en bra dag! hejsvejs.

________

har varit lite seg kan man väl minst sagt säga dom senaste dagarna. känner mig inte helt ok faktiskt. stannat hemma från skolan har jag gjort också, är nog ett dåligt tecken. brukar väl vara dödssjuk om jag ska stanna hemma från skolan. menmen. vill typ bara gråta hela tiden. . . . . . .  MEN idag är det fredag och det känns inte det minsta bättre :P nej. ska stanna hemma och sova, äta lite kanske, och sova.
kul inlägg. zez.

HEJ

jag har varit helt död och är fortfarande helt död efter kreta vistelsen! Därför har bloggen lidit liiite. Men nu ska jag väl vara back on track igen skulle jag tro!
Kreta var i alla fall kul som fan! om inte skönt, va riktigt jävla skönt att komma bort från lägenheten och sverige. Bara det liksom. och med fint väder, havet, med dom vi va med där nere, all mat vi har ätit gjorde det sjukt härligt!. har aldrig ätit så mycket i hela mitt liv, skojar inte har ätit mat för ett halvår framöver, inte för att jag klagade när jag va där.. har köpt lite fina saker också, typ armband, och (sol)brillor.... hahah ja.. OCH en as fin ryggsäck!!! ååh, den kommer hänga med på P&L i sommar! finns väl en hel del mer att berätta om, med kanske inte SÅ intresant, därför sätter jag punkt här, hejhejhej då.

'
som ni ser... mat och vi vid matbordet för det mesta. men vi har sett en hel del finfina grejer. och gjort en del kul saker tillsammans!
RSS 2.0