snyggt 1




ÅH HERRE

Nu MÅSTE jag verkligen börja träna. Få igång konditionen och bli starkare. Snart antagningsprövning till militärens grundutbildning.. HJÄLP. Nu har jag en anledning till att verkligen ta tag i det här. Måste skärpa mig om jag ens ska ha någon chans.

Jag är redan nervös, kommer dö. Vill jag ens det här känner jag nu.

Vill ha alla

Gavin<3






Skulle kunna lägga ut ALLA låtar fårn ALLA album egentligen!

One Tree Hill

Herre jävlar. I Nästan sju år har jag följt One Tree Hill och nuuu har jag sett sista programmet. Får nästan en olustig kännsla i magen fan. hahah jag blir nästan lite ledsen. Sju år. Men okej, har faktiskt lärt mig en hel del av serien OCH hittat en hel del underbar musik!!!

fyndigt litet citat.

"some people are so poor all they have is money"

el futuro

Tror nästan jag vet vad jag vill göra med mitt liv. Kanske.
Ska i alla fall försöka mig på GMU:n, skulle va sjukt kul om man klara av det.
Efter det vill jag söka till polisutbildningen, helst till Solna sen växjö sist umeå. Hoppas att jag ens kommer in, man kan ju alltid drömma lite. Om jag inte ska plugga till polis vet jag inte vad jag ska plugga till. Måste ta reda på vad jag vill nu känns det som.
Annars vill jag flytta till Stockholm, jobba lite, vad vet jag. Vägrar va kvar här allt för länge är då en sak som är säker.
Tänker ta sommaren till att tänka lite. Kan behövas.


Nu vet ni.

hjälp

Det har fastnat kiwi i min hals. Vet inte vad jag ska göra! Som om att det inte räcker med att jag är sjuk!?

börjat lyssnat på henneeee, hon ska till p&l!

ge mig sommar

Okej, första dagen efter lovet är avklarat och är redan trött på skolan :)
Lovet va sköt och kul i alla fall!
Kan inte fatta att vi snart ska till Napa!
Kan inte fatta att vi snart tar studenten!
Längtar som saaaaatan till sommaren och P&L gör jag också!

Hej

Första dagen på lovet och det känns S.K.Ö.N.T! Idag har vi filmat till projektarbetet. La familia och jag har käkat tackotårta, stor eloge till mor min, det jäävligt gott! Sen har jag åkt lite skateboard, det gick bra, ramla en gång stillastående men annars så. Nu taggar jag utgång imorgon kväll, släkten på lördag och det faktum att jag är 19 på måndag!

?

Så vem vill lära sig åka skateboard med mig? Jag vill. Och sak tror jag! Skulle va sjukt kul, har ALLTID velat lära mig men har bara inte blivit av.

svamel

Helgen är över och jag har väl hunnit med en del. Längtat tillbaka till London som en tok! Högskoleprov. SEN så har jag träffat José och Camilla, kändes som en evighet sen vi sågs! Vi dack mjölk, oboy och mintu. Smaka som om man drack after eight!! Jävligt gott! aaao det va min helg i korta drag. Hejsvejs!

Och för den delen så längtar jag så sjukt jävla mycket till P&L just nu och ALLT som hör till!! GE MIG P&L!

RSS 2.0