Hejsan!

Hade lust att skriva lite. Vet inte om vad bara. Kan väl börja med att jag blir så mycket gladare när solen är framme! Det är himla skönt lär jag säga! Har fått i mig tre jävla glassar på några veckor bara, men va gooott det är, sol=glass!!! Så lite mer sol vill jag ha tack! Skönt när kvällarna är ljusa och ljumma! Satt och titta på när korna sprang på ängen från andra sidan dalaälven på en brygga en kväll med Camilla och Sandra, fin solnedgång va det också! Vill ha fler sånna kvällar!
 
Vad mer.... Hm. Jag och Sandra fick våran 20års present av Kajsa och Emmie den 19e! Vi tog oss till Gävle och Alborgen, det va fett kul! Vi fick poäng som va högre än medel yao, ganska mycket mer. Så jäkla duktiga om jag får säga det! TACK HÖRRNI! Vi hälsa på Emma i samma veva också! Det va kult! Sallad på Wayne's och hallonpaj hos Emma! Väldans fin dag!
 
Sen så går det lite bättre på jobbet också! Har inte samma ångest som jag hade förut när jag skulle dit. Fas nu har jag inte ett pass på två veckor. Det är lite tråkgt att jag inte fick särskilt mycket timmar i sommar. Men jaja, det är som det är. Får se till att ta de extrapass som kan komma!
 
Ja jusste, sen så hitta jag ett par skor, Vans som jag ville beställa hem, men såklart finns dom inte i min storlek och dom kommer aldrig få in i min storlek heller, sad face deluxe :( Får la hitta ett par andra jag vill ha dåå!! Ett par Vans som är snygga och finns i min storlek kan väl inte va så svårt? Eller..
 
Men jaha der här blev ett inlägg om lite allt möjligt! 
Men till sist lär jag bara säga det att tror detta kommer bli en grym sommar. Ska skriva en sommarlista om vad jag ska göra i sommar med er vänner! Har en hel del i åtanke.
 
Puss å hej!
 

Behöver nya kläder och skor till sommaren!!!!!!!!!

 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
Är lite samma stil på thisarna men är sånna jag vill ha! I skoväg, Vans eller Nike Air Max!
Vet bra inte vart jag ska hitta allt. Speciellt t-shirtsen, vilken affär säljer såna där??

Meeen

Tänkte jag skulle testa ett nytt tema också. Alla va bajsfula. Och nu får jag inte tillbaka mitt gamla riktigt. Men detta ska jag ordna på ett eller annat sätt. Annars får jag leva med ett fult.

PLL

Jag har börjat läst Pretty Litte Liars böckerna. Eller ja, har bara en av fem kvar. hehe. Dom är faktiskt riktigt bra!! Inte lika bra som serien, men bra! Ni som tittar på serien borde läsa böckerna också. Är ganska så stor skillnad, fast ändå inte. Händer MYCKET mer i serien men böckerna är enkalre att hänga med i, det är faktiskt lite skönt! Ska låna sista boken imorgon! AHHH. Kommer få reda på ALLT! Inte för att det måste hända samma sak i serien men allt i böckerna får jag reda på inom kort. 
 
 
Shay är fortfarande lika snygg, jag dör. Hejdå
 
 

Valborg

Under Valborg drog vi oss mot Uppsala. Jag och Sandra åkte dit dagen innan och hade en riktigt bra dag med Marie. Vi hann med en hel del känns det som, vi gick på stan, Marie handla på systemet för första gången, vi grilla banan och choklad OCH va på korrodårsfest i Flogsta, det va intressant om inte annat! 
Valborgsdagen kom det dit lite mer folk, Kajsa, Elin, Frida och Terese ansöt! Vi hängde i parken, va på korridårsfester, den ena bättre än den andra! Sen senare drog vi ett par stycken till en ravefest ute i skoge, och det va fan helt galet, och kul! Herreee. Dagen efter chilla vi på stan och va allmänt slöa bara. Hade i alla fall ett par riktigt bra dagar! Hade sjukt kul och va jävligt skönt att komma bort lite!
 
 
 
 
 
 
RSS 2.0