02.15

Kan somna gott nu när Sverige van hockeyn.

Eller ja, somnar väl om två  timmar. Puss och god natt :)

Hii


Sitter här och myser i min nya morgonrock yo :}
Vi va på kupolen idag, tänkte att man skulle hitta sig något till nyår, men nej. Lär väl inte hitta något heller.. Men ja, köpte mig en mössa i alla fall, den kan ni se på ansiktsboken om ni vill deeet.

Nu ska jag forstätta mitt mysande, sitta vi tumblr, lyssna på Melissa Horn,  titta en film och käka Ben and Jerrys!

matata hakuna

Jag och sandra har nu tittat igenom hela triologin av Lejonkungen. Måste säga att de är mycket bra filmer. Skrattade mycket och fult till den tredje filmen!

Och nu har jag bestämt mig för att titta på fler Disneyfilmer.

hehe. They are real.

... ..

hej hörrni!

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva här längre,, Men ja, jag kan ju i alla fall säga att jag har haft en heeelt underbar jul. Nu taggar jag som fan till nyår. Vad som än händer dåå! Annars så står väl allt still i mitt huvud, eller så har jag föör mycket jag fundera över. Vet inte, kan inte avgöra det. Men alltså att man tänker på så mycket samtidigt så man inte tänker på något, ungefär så känns det. Tror jag.  Men ja, jag ska försöka skriva här lite oftare, eller bara lägga ut en bildd. Roligare än inget alls juuuu! Tycker jag, för min egen skull åtminstone... heheheheheh.

Vi snart. varesig ni vill eller inte!!

hahahahaha klarar inte av henne!!!!!!!!

Jag saknar dig

Titta precis på en film, Jag saknar dig. Handlade om två tvillingsystar. En av dom blev påkörd och dog. Jag har aldrig gråtit så mycket till en film som jag gjorde till den här. Det värsta av allt är att den är verklighetsbaserad. Nej fy fan va jag grät.

Man ska fan inte ta någon för givet! Vi kan alla försvinna så snabbt och oväntat. Nej uuuuuuusch. Den här filmen fick mig att tänka om en aning. Jag vet då att jag måste börja uppskatta allt jag har mer.


"hur överlever man att förlora en del av sig själv?"
Det är då något jag ALDRIG vill ta reda på.

Så Sandra, va försiktig, gör inget dumt tack. Och jag älskar dig över all annat! <3

hahaha, vill ha!!

perfect

Den här helgen har fan vart en av dom bääästa på länge. hahaha har antingen varit full eller bakis hela helgen, varför inte liksom. Nej men jag har haft en as bra helg med mina fina kompisar!

Today, söndag: inget ska göras från mitt håll.
RSS 2.0